Jutri po Večerovo prilogo Euro 2024!

Borut Planinšič ml.
10.06.2024 12:46

Da vam v odštevanju do evropskega prvenstva čas hitreje mine, dobite jutri s časnikom Večer brezplačno še 32 strani nogometnega branja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Le še štirje dnevi so do nogometnega Eura. Le še šest dni do prve tekme Slovenije v Nemčiji. Da vam čas dotlej hitreje mine, jutri na 32 straneh izide Večerova tiskana priloga Euro 2024.

Zlatko Zahovič v njej obudi spomine na naš prvi Euro leta 2000, na znamenito tekmo z ZR Jugoslavijo, ko je Slovenija od 3:0 z igralcem več strmoglavila do rezultata 3:3. "Potop! Mrak. Težko je to razložiti, nemogoče. Njihova kvaliteta je prišla do izraza, mi pa smo bili kot balon v stilu 'Aha, zdaj pa smo že pokazali, smo že zmagali', izgubili smo tisto voljo, menjave se nam niso posrečile, njim so se. A o tej tekmi govorimo še danes. To pomeni, da smo na koncu zmagali," zašili Zaho, spregovori tudi o sedanji reprezentanci in še o marsičem.

V navijaški evforiji v Stuttgartu proti Danski, v Münchnu proti Srbiji in v Kölnu proti Angliji bo zraven predsednik Uefe Aleksander Čeferin. Pozabite nevtralnost, ko je v igri tako velika zadeva, kot je nogometno evropsko prvenstvo. "To, da je Slovenija zraven, je fantastično in seveda tudi sam navijam za slovensko reprezentanco, to javno povem, ker bi lagal, da sem nevtralen. Včasih se mi zdi, da smo Slovenci veliki patrioti samo še pri športnih dogodkih in morda še kje, a želel bi si tega še več. Skupina je težka, ampak ... katera pa ni? Sam bi bil maksimalno zadovoljen, če bi osvojili štiri točke, kar bi pomenilo napredovanje," med drugim pravi Čeferin.

V prilogi, ki jo jutri brezplačno dobite s časnikom Večer, pa seveda še marsikaj. Zgodbe o naših junakih, urnik vseh tekem EP, pregled vseh skupin ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta