Kadrovanje v Ljudskem vrtu: Prvi vratar vijoličastih podaljšal pogodbo

ŠR
29.12.2023 18:20

Ažbe Jug bo dres NK Maribor nosil do poletja 2026.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Iz Ljudskega vrta so sporočili, da so z 31-letnim vratarjem sklenili novo pogodbo. "Dogovor je bil hiter, podpisali smo do 2026. Ko si igralec želi ostati v klubu, je to enostavno. Zelo sem vesel, da sem lahko tudi v prihodnje del te zgodbe. Res je, da nismo zaključili leta, kot bi si vsi skupaj želeli, a vidim, da ekipa ima potencial. Verjamem, da nas čaka lepše nadaljevanje skupne zgodbe v novem letu," je ob podpisu povedal Ažbe Jug.

(PREGLED) Kdo ni upravičil pričakovanj v Ljudskem vrtu

"V teh treh letih sem ogromno doživel, menjali so se trenerji, nihali smo pri rezultatih. Po prejšnjem obdobju, ki je zaznamovalo klub, je bilo pričakovati določen padec, saj je prišlo do sprememb na različnih ravneh. Težko je stopiti v velike čevlje, kot so bili prej. A je spodbudno, da se nakazuje dobra smer. Seveda pa je potrebnega precej časa za prilagajanje in sprejemanje navad, zahtev. Vsak, ki pride v Maribor, se mora zavedati, za kakšen klub igra in to tudi pokazati na igrišču. Vemo, kaj pričakovati. Tudi sam sem kljub prejšnjim izkušnjam potreboval nekaj časa za prilagajanje, tudi na popolno obvladovanje zadev, ki jih na treningu vpeljuje naš trener vratarjev, Mitja Pirih. Zdaj mi je lažje, ker je to obdobje za menoj in lahko še dodatno izpilim vse zadeve," je za spletno stran kluba še povedal Rušan.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta