(VIDEO) Odzivi Karanovića, Vipotnika in Mitrovića. Trener: Nismo si zaslužili, da se to vse dogaja

Miha Dajčman Miha Dajčman
12.08.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Podporo so imeli vijoličasti tudi na Finskem, a prvakom to ni pomagalo. Trinajst golov na zadnjih osmih tekmah so prejeli Mariborčani, dosegli le štiri. 
Podporo so imeli vijoličasti tudi na Finskem, a prvakom to ni pomagalo. Trinajst golov na zadnjih osmih tekmah so prejeli Mariborčani, dosegli le štiri. 
Gregor Wernig
Optimizem pred povratnim obračunom s HJK-jem ni imel realne osnove. Maribor je na desetih tekmah v tej sezoni zmagal le dvakrat. Po petem zaporednem porazu smo govorili s Karanovićem, Mitrovićem in Vipotnikom.

"Časa za treninge ni. Določene stvari moramo popravljati na tekmah, kar ne gre. Porazi, ki so se zgodili, pomenijo za fante velik pritisk, čeprav skušamo narediti vse, da jih pritiska osvobodimo. Pri oddaji žoge in zaključkih se vidi, da ni sproščenosti," ​ugotavlja trener Radovan Karanović.

Vrata v evropsko jesen so za nogometaše Maribora vse bolj zaprta. Že res, da si bodo vijoličasti lahko dodatnih šest tekem na mednarodnih igriščih priborili preko play-offa za konferenčno ligo proti romunskemu Cluju, toda ob trenutni podobi čete Radovana Karanovića se zdi tudi tretji poskus za zagotovitev evropske jeseni velik zalogaj.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta