Zakaj je Matjaž Kek na tekmi s Portugalsko prejel rdeči karton?

ŠR
02.07.2024 09:20

Režiser prenosa nam spornega trenutka ni pokazal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matjaž Kek
Reuters

Tisti, ki smo tekmo med Slovenijo in Portugalsko spremljali prek televizijskih sprejemnikov, praktično nismo videli razloga, zakaj je bil slovenski selektor ob koncu prvega oziroma ob začetku drugega podaljška izključen. Tega nam režiser prenosa namreč ni pokazal.

Reuters

No, italijanski sodnik Daniele Orsato je Matjaža Keka poslal na tribuno zaradi njegove reakcije. Kot je znano, je Orsato ob koncu prvega podaljška dosodil enajstmetrovko za Portugalsko, potem ko naj bi Vanja Drkušić v kazenskem prostoru nepravilno ustavil Dioga Joto.

S poletjem na Euru se njegova misija na klopi Slovenije še ni končala.
Reuters

Kot pišejo tuji mediji, naj bi Kek po zaključku prvega podaljška vstopil globoko na zelenico, se spustil v besedni dvoboj z Orsatom in v nekem trenutku naj bi se tudi dotaknil ramena pomočnika italijanskega sodnika. Kaj je povedal glavnemu sodniku tekme, ni znano, očitno pa je bilo Orsatu to dovolj, da je pokazal neposredni rdeči karton in slovenskega selektorja poslal na tribuno.

 

Vaše mnenje šteje! Sodelujte v anketi in pomagajte izboljšati Večer:

Anketa o zadovoljstvu bralcev Večera!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta