Žan Vipotnik preventivno izpušča pokalno tekmo. Tuji mediji poročajo o zanimanju za 21-letnika v Srbiji in Nemčiji

M.D.
04.04.2023 19:52

Vsak dan se na seznamu klubov, ki si poleti v svojih vrstah želijo Žana Vipotnika, znajde kakšno novo zveneče ime.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Žan Vipotnik bo v pokalu zaradi poškodbe počival, zaradi Konjičana pa zagotovo ne počivajo v pisarnah Ljudskega vrta.
Grega Wernig

Žana Vipotnika se je v zadnjem času povezovalo z odhodom v zagrebški Dinamo, še pred tem z New York Cityjem iz lige MLS. Danes pa je srbski Telegraf objavil, da si 21-letnega slovenskega reprezentanta v svojih vrstah želi Crvena zvezda. Predstavniki beograjskega kluba naj bi si v živo že ogledali nastope Konjičana. Eden od adutov serijskih srbskih prvakov, da bo Štajerec kariero nadaljeval v Srbiji, bi lahko bilo zagotovljeno igranje prvaku Srbije v elitni ligi prvakov v prihodnji sezoni, še piše srbski portal. Novinar Sky Sporta Ben Heckner pa je danes objavil, da se za 21-letnika zanimajo trije nemški bundesligaši, Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach in Stuttgart.

Kakšna bo prihodnost Žan Vipotnika, ki so ga v Novi Gorici spremljali predstavniki zagrebškega Dinama?

Trener Maribora Damir Krznar je na novinarski konferenci pred jutrišnjo pokalno tekmo s Primorjem razkril, da strelec 20 golov na 30 tekmah v tej sezoni proti Primorcem najverjetneje ne bo kandidiral za nastop.  "Znova je začutil bolečine v zadnji stegenski mišici. Ni imel premora niti med reprezentančnimi termini, znana je njegova želja, da prispeva čim večji delež v vsakem trenutku in nikdar ne varčuje z močmi. Zaradi večjih obremenitev v zadnjem obdobju bo izpustil naslednjo tekmo. Ne gre za nič hujšega, a se bomo izognili tveganju," je dejal Krznar. Več o tekmi Maribor - Primorje si preberite v sredinem Večeru ter na vecer.com/sport

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta