(FOTO) Severina pozirala na Maldivih, med fotografijami tudi takšna brez zgornjega dela kopalk

D.Ži
07.06.2021 10:15
Najbolj oblegana hrvaška zvezdnica te dni pozira na sončnih Maldivih, o tem, kdo ji tam dela družbo, pa skrivnostno molči.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Videli smo jo že v vseh mogočih situacijah, ne nujno oblečeno, a oboževalci se zapeljivih prizorov s Severino nikoli ne naveličajo. Najbolj oblegana hrvaška glasbena zvezdnica to ve in s fotografijami, ki burijo domišljijo oboževalcev, na Instagramu na skopari. Tokrat je objavila serijo fotografij, na katerih jo vidimo v kopalkah.

Spomnila nas je, da je tudi po dolgem karantenskem obdobju videti vrhunsko. "Paradajz," je napisala v opis, objava s štirimi fotografijami je v samo pol ure zbrala več kot 10 tisoč všečkov.

Severina ni razkrila, kdo ji dela družbo na rajskih Maldivih, sklepamo pa, da to ni njen mož Igor Kojić. Dvojica bojda že dlje časa živi povsem odtujeno, vmes se on na svojem profilu javlja iz Srbije. 

No, moževe srbske dogodivščine je ne ganejo preveč. Med drugim se je na Maldivih fotografirala v belem bikiniju, posebej veliko pozornosti pa priteguje slika, na kateri Severina proti morju zre brez zgornjega dela kopalk. Kako izjemen razgled. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta