Neznanca vlomila v Severinino stanovanje in zvezala hišno pomočnico. Pevka je pretresena

D.Ži
15.06.2021 10:10
Drama v Zagrebu. Neznanca sta vstopila v 300 kvadratnih metrov veliko stanovanje najbolj oblegane hrvaške zvezdnice in odnesla kar nekaj nakita.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Drama na Hrvaškem in malo je manjkalo, pa bi bila še večja. Neznanca sta v ponedeljek vlomila v zagrebško stanovanje pevske zvezdnice Severine. To, da sta odnesla kar nekaj nakita, ni najhujši del te zgodbe, zagotovo pa bo še nekaj časa šok predelovala Severinina hišna pomočnica, ki sta jo agresivna napadalca zvezala.

Po vlomu se je že oglasila povsem pretresena Severina. Ker je preiskava še v teku, je z besedami skopa, a ogorčenja ne skriva.  "To danes ... razumite, da ne morem govoriti. Glavno je, da so vsi živi in zdravi. Seveda so nekatere ukradene stvari zame imele predvsem čustveno vrednost, a to lahko prenesem. Meni so 'ukradli otroka', to je najhuje, kar se mi je zgodilo. Reči imajo vrednost, a so zamenljive. Izgubljenega in ukradenega časa brez mojega otroka pa ne bom mogla nadoknaditi nikoli," je pevka povedala za Jutarnji list. 

Profimedia

Informacij o dogodku je zelo malo, znano pa je, da sta vlomilca najverjetneje bila že nekaj časa na preži. Čakala sta, da Severina in njen menedžer Tomica Petrović stanovanje zapustita. Po pisanju Jutarnjega lista naj ne bi pričakovala, da bosta v stanovanju naletela na 65-letno hišno pomočnico. Ta je policiji dala kar nekaj dragocenih informacij o njunem videzu, četudi sta vlomilca s kraja zločina hitro pobegnila. Varnostno kamero, ki stoji nasproti stavbe, v kateri ima Severina stanovanje, sta popršila z barvo in jo tako onesposobila, a je v bližini še več varnostnih kamer. Policija namerava pregledati tudi te posnetke in vlomilcema priti na sled. 

Marko Vanovšek

Severinino stanovanje v elitni zagrebški četrti se razteza čez 300 kvadratnih metrov, kupila ga je na prelomu tisočletja, notranjosti večinoma ni razkazovala, nekaj utrinkov so oboževalci lahko videli le na njenih instagramovskih posnetkih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta