(FOTO) Tako čustveno je Severina dočakala 49 let: "Že prej smo imeli težave, pa jih nismo rešili"

D.Ži
21.04.2021 10:05
Hrvaška zvezdnica svojemu zadnjemu letu v štiridesetih sporoča, naj bo nežno z njo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelena Balić/Promo

Ni samo britanska kraljica tista, ki 21. aprila praznuje rojstni dan. Praznuje tudi hrvaška zvezdnica Severina, ki se je ob vstopu v zadnje leto svojih štiridesetih očitno malce pogovorila s seboj in se razpisala na Instagramu. Svojemu 49. letu sporoča, naj ga njena otroška razigranost ne zavede.

"Nekatere tvoje zlobne predhodnice so mi nesebično poklonile veliko vsega, ne vedno lepega, nekateri temu pravijo izkušnje. Zato, prosim, ne mahaj s svojimi številkami in imej v mislih, da sem vsako tvojo zlobno predhodnico lepo pričakala in odslovila, tako kot bom tudi tebe, če bo treba. Bilo pa je več dobrih let. Če boš dobro, bom tvoja najboljša prijateljica, ki bo rešila vse tvoje težave, ti se samo sprosti in mi pusti, da vse oddelam. Kot bi rekel Alan Ford: Že prej smo imeli težave, pa jih nismo rešili," je ob svojem rojstnem dnevu napisala Severina in dodala, da ji nobeno leto ni vzelo vere v dobro. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta