Filmski svet v šoku: Komaj 19-letnega nekdanjega otroškega zvezdnika našli mrtvega

31.08.2021 11:30
Odgovora, zakaj se je življenje Matthewa Mindlerja tako zgodaj končalo, morda ne bomo dobili nikoli.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žalosten seznam nekdaj slavnih ljudi, katerih življenje se je mnogo prehitro končalo, je dobil novo ime. Umrl je Matthew Mindler, komaj 19-letni igralec, ki je leta 2011 skupaj s Paulom Ruddom zaigral v komediji Naš idiotski brat (Our Idiot Brother). Ni še povsem jasno, kaj se je zgodilo, so ga pa minuli teden razglasili za pogrešanega, medtem so našli njegovo truplo. Obiskoval je univerzo Millersville in bival v tamkajšnjem kampusu. Vodstvo šole je njegovo smrt potrdilo. "S strtimi srci vas obveščamo o smrti 19-letnega Matthewa Mindlerja iz Hellertowna v Pensilvaniji," so sporočili javnosti in tako potrdili konec življenja študenta prvega letnika. 

65421, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Tuesday August 16 2011. Matthew Mindler attends the all-star gathering at the 'Our Idiot Brother' premiere afterparty at the Mondrian in Hollywood.,Image: 100991059, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Avalon): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Truplo so v soboto odkrili v mestecu Manor Township v bližini kampusa. Zadnjič so nadarjenega igralca videli v torek na predavanjih. Odšel je nekaj po osmi uri zvečer, kaj se je nato z njim zgodilo, še ni znano. Poslednji posnetek je naredila varnostna kamera. Vidimo, da je pri sebi imel črn nahrbtnik. 

Mindler je zaigral v osmih filmskih oziroma televizijskih stvaritvah. Leta 2013 je nastopil v kratkem filmu Frequency, ki ga je režiral njegov starejši brat Derek Mindler, sodeloval je tudi v srhljivki Dementia 13 (2017) in dokumentarcu The One and Only Dick Gregory (2021).

Profimedia

Prvi neuradni podatki že prihajajo in vse kaže, da si je življenje vzel sam. "Ni se vrnil v svojo študentsko sobo, niti se ni oglašal na telefon," pravijo njegovi pretreseni družinski člani, ki še čakajo na rezultate toksikološke analize. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta