(FOTO) Atraktivna srbska atletinja po razpadu zveze odstranila tetovažo, posvečeno bivšemu. Ostala je takšna packa ...

D.Ži
23.03.2022 09:00

Ivana Vuleta, nekoč Španović, se je odločila dokončno opraviti s preteklostjo in nekdanjo ljubezen izbrisati s svoje kože.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slavne kronice, ki je kukala izpod dresa, ni več. 
Profimedia

Srbska atletinja Ivana Vuleta je z novim priimkom, a tudi brez vpadljivega tatuja, dosegla zlato na svetovnem dvoranskem atletskem prvenstvu v Beogradu. Njena prepoznavna okrasitev seveda s kože ni izginila kar tako. 

Reuters

"Prva tetovaža je simbolizirala nekaj, kar sem imela s svojim zaročencem. Nato so spontano prišle še druge, nekatere so zaznamovale težka obdobja v življenju, druge zmage in vsaka ima svojo zgodbo. Vse so intimne in zato jih imam na mestih, ki niso vidna vsem," je povedala 31-letna Ivana Vuleta, mnogim bolj znana po dekliškem priimku Španović.

Deset let je bila v zvezi z Vladimirjem Kumrićem, ki mu je posvetila tetovažo, številni oboževalci, ki so spremljali svetovno dvoransko prvenstvo v Beogradu, pa so pogrešali znamenito krono na levem boku, ki se je zdaj spremenila v nekakšen madež. Srbska kraljica skokov v daljino se je po 10 letih razšla z zaročencem, ki mu je bila posvečena tetovaža. Ob kroni je na koži nosila tudi verze Balaševićevih skladb.

Po razpadu zveze je z bivšim ostala v dobrih odnosih, a je morala nekatere spomine odstraniti. Njena nova ljubezen je Marko Vuleta, s katerim se je poročila na javnosti skriti poroki v okolici Beograda. Zdaj medalje osvaja z novim priimkom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta