(FOTO) Bi na dopustu radi srečali slovenske estradnike? Potem morate na ta hrvaški otok

D.Ži
10.07.2021 08:06
Svetovni zvezdniki se te dni sončijo na Mikonosu, Mallorci in v Cannesu, slovenski pa tudi letos romajo v Dalmacijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kje najti svetovne zvezde? Te dni zagotovo v mondenem Cannesu na francoski rivieri, zlasti v hotelu Eden Roc, prava armada jih je odpotovala na večno priljubljeni Mikonos, ki velja za najbolj prestižnega med grškimi otoki, številne igralce, pevce in športnike lahko srečate tudi na Mallorci, nekateri so tam celo zasidrali svoje jahte.

Pa slovenske estradnike? Potem morate k našim južnim sosedom. Jasno, Hrvaška je vselej bila in bo najljubša slovenska počitniška destinacija, zdi pa se, da je en dalmatinski otok letos med znanimi bolj priljubljen od ostalih. Če želite na plaži srečati kakšnega znanega Slovenca - ob zavedanju, da slednjemu to najbrž ne bo povsem všeč - morate na Korčulo. Kar nekaj naši znanih je tam letos že pridobivalo barvo. 

Na Korčuli smo videli Špelo Grošelj. Naša pevka in voditeljica je tam srečala tudi svojo estradno kolegico Jasno Kuljaj. Nato pa še Jožeta Potrebuješa.

Raay in Marjetka sta na Korčuli srečala legendarno Hajdi

Jasna Kuljaj je tam uživala na polno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta