(FOTO) Brez naključij: Zvezdnica za premiero Bonda oblekla kreacijo, pod katero ni nosila ničesar

01.10.2021 09:00
Slavna oblikovalka kopalk je za premiero novega Bonda obleka kreacijo in samo en napačen gib bi razkril vse.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska oblikovalka in igralka Kimberley Garner je izdatno poskrbela, da je bila v središču pozornosti na svečani premieri novega filma o Jamesu Bondu Ni čas za smrt. V londonskem Royal Albert Hallu je že ob svojem prihodu poglede kradla v provokativni kreaciji.

Profimedia

30-letna Kimberley se je po rdeči preprogi zelo pogumno sprehodila v beli obleki s številnimi izrezi, že bežen pogled njene oprave pa je razkril, da pod kreacijo ne nosi ničesar. Samozavestno je pozirala fotografom in prav nič je ni skrbela nevarnost, da lahko v vsak trenutku svetu pokaže vse tisto, kar bi naj na rdeči preprogi ostalo skrito. Izkoristila je celo priložnost, da je zapeljivo pozirala ob avtomobilih in motorjih iz filma. 

Profimedia

Kimberley je tako skoraj zasenčila glavne zvezde dogodka, tudi Daniela Craiga, Lashano Lynch, Lea Seydouxa in Ano De Armas, ki je sicer prav tako izbrala obleko, katere dekolte se je odpiral tako na široko, da je razgaljal njene prsne bradavice. 

Profimedia

Premiera najnovejšega Bondovega filma, ki ga je režiral Cary Joji Fukunaga, bi se morala zgoditi že aprila 2020, vendar je bila zaradi pandemije najprej prestavljena na november, nato na april 2021, ko je koronavirus Veliko Britanijo še vedno močno hromil. 30. septembra se je premiera nato vendarle zgodila, v ZDA pa bodo nanjo morali počakati do 8. oktobra.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta