(VIDEO) Smrt, ki je pretresla Balkan: Mineva 11 let, kar so ubili najlepšo srbsko pevko

D.Ži
17.03.2021 09:32
Oboževano Ksenijo Pajčin je v njenem bograjskem stanovanju ubil njen takratni fan, ki je nato življenje vzel tudi sebi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Minilo je enajst let, kar so v Srbiji ubili Ksenijo Pajčin, v kateri so nekateri takrat videli najlepšo žensko v državi. Tistega turobnega 16. marca jo je v beograjskem stanovanju ubil njen takratni fant Filip Kapisoda, ki je nato življenje vzel še sebi. Takrat se je pisalo marsikaj, tudi to, da so njeno truplo našli na hodniku, Filipovo pa v sobi in da je ob njem ležala pištola. Obdukcija je potrdila, da je pevka imela vstopno in izstopno rano na glavi, on pa zgolj izstopno na temenu glave, kar kaže na to, da je najprej ubil Ksenijo, nato pa se ustrelil v usta. 

Ksenijin prijatelj in voditelj Goran Stojićević Karamela  je na Instagramu objavil čustven video, ki ga je posvetil pokojni pevki. "Za vedno v mojem srcu," mu je pripisal.  

Ksenijina mlajša sestra Mia je objavila nekaj starih skupnih fotografij in pokazala tetovažo, ki jo je posvetila pokojni sestri. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta