(FOTO) Ena najlepših športnic je po številnih ljubezenskih dramah končno našla srečo. Tako je naznanila nosečnost

D.Ži
21.04.2022 11:00

Po nizu neuspelih zvez je Marija Šarapova končno pod streho. Z uspešnim poslovnežem pričakujeta prvega otroka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marija Šarapova in Alexander Gilkes
Profimedia

Nekdanja prva tenisačica sveta Marija Šarapova je svoj petintrideseti rojstni dan izkoristila za objavo novice o prvi nosečnosti. Petkratna zmagovalka Grand Slama, ki se je iz tega športa umaknila leta 2020, je novico delila s svojimi 4,2 milijona sledilci na Instagramu.

"Dragoceni začetki!" je zapisala ob fotografiji, na kateri na plaži pozira vsa nasmejana in se z rokami drži za trebušček. 

"Jesti rojstnodnevno torto za dva je bila vedno moja posebnost," je dodala, čemur je sledil plaz čestitk.

Šarapova se je pred kratkim poročila z britanskim poslovnežem Alexanderom Gilkesom, s katerim bosta dobila otroka. Par je v zvezi od leta 2018, za njo je kar burno ljubezensko življenje.

Marija Šarapova in Alexander Gilkes sta v veselem pričakovanju.
Profimedia

Pred sedanjim možem je ljubila svojega kolega Grigorja Dimitrova. Bolgarski tenisač jo je kontaktiral po elektronski pošti, potem ko jo je videl na teniški tekmi leta 2013. Rusinja je v svoji avtobiografiji priznala, da se je sprva bala, da je Dimitrov premlad zanjo, a se je vseeno zaljubila. Njuna zveza je trajala dve leti, razšla pa sta se v času, ko je bila Šarapova v najslabši fazi kariere, potem ko je izgubila tekmo s Sereno Williams. Zanimivo, Grigor je hodil tudi s slednjo. 

Profimedia

S košarkarjem Sašo Vujačićem se je zaročila leta 2010, leto dni po tem, ko sta se spoznala v Los Angelesu, a jima ni uspelo priti do oltarja in po dveh letih sta zaroko razdrla.

Profimedia

Pred njim je leta 2008 hodila s TV-producentom Charliejem Ebersolom. Njuna zveza ni trajala dolgo in razšla sta se istega leta. Charlie je nato tolažbo našel pri pevki Britney Spears.

Njena zveza, ki je pritegnila največ medijske pozornosti, je bila tista s kolegom Andyjem Roddickom. Par se je prvič skupaj v javnosti pokazal leta 2006 na OP ZDA, mediji pa so jima dali celo vzdevek "Rodapova". Čeprav o svojem razmerju nikoli nista javno spregovorila, ni dvoma, da je med njima vladala strast.

Profimedia

Teniška igralka je na kratko bila skupaj tudi s pevcem skupine Maroon 5 Adamom Levinom, ki ga je spoznala na praznovanju svojega 18. rojstnega dne, pozneje pa je za medije povedal, da se je z njo razšel, ker "ni bila dobra v postelji".

Profimedia

Gilkes je bil poročen z Micho Nonoo, žensko, ki je princa Harryja predstavila Meghan Markle.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta