(VIDEO) Manekenka! Dejan Dogaja z izjemno lepotico: "Slovenke so najlepše ženske na svetu"

D.Ži
31.03.2022 09:00

Energični pevec je pogosto obdan z lepoticami, a tokrat je šel še korak dlje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Deželak

Nič nenavadnega, da je Dejan Dogaja obkrožen z lepoticami, a tokrat je glasbenik šel še korak dlje, saj se je povezal z dekleti iz projekta Miss Slovenije. Skupaj so ustvarili izdelek, v katerem ne manjka vročega dogajanja, lepih žensk in zapeljivih pogledov. Gre za spot, ki spremlja skladbo Manekenka. 

"Slovenke so najlepše ženske na svetu in prav zato sem se spomnil nanje - so preprosto čudovite, hkrati pa so ambasadorke naše države in vajene nastopanja pred kamerami, kar je moč opaziti tudi v videospotu. Dvorano smo za en dan spremenili v pravo modno pisto z najlepšimi dekleti pri nas, s kopico pirotehnike in težke megle, led zaslonov in žarometov. Ker pa sem želel, da v videospotu res dogaja, boste v slednjem lahko videli tudi bruhalce ognja, pravega dalmatinca in salte postavnega akrobata," pove Dejan in prizna, da se je ob tako lepih dekletih težko zbral in osredotočil na snemanje, vendar jim je na koncu vendarle uspelo in spot so že poslali v javnost. 

Rok Deželak



"V Manekenko sem verjel od trenutka, ko sem jo prvič slišal v studiu. Ritmi so čisto v mojem stilu, hkrati pa gre hitro v uho. Manekenka združuje tisto, kar me v življenju najbolj osrečuje - dobra glasba in lepa dekleta," pove nasmejani Dejan, ki mu je v videospotu družbo delala tudi aktualna mis Slovenije Maja Čolić.

Rok Deželak

Ta dodaja: "Pri projektu Miss Slovenije delujemo pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo, zato smo v tej zgodbi z veseljem podprli Dejana in s tem slovensko glasbo. Tudi sama pesem Manekenka poudarja nas ženske, govori o naši edinstvenosti in lepoti, ki naj izhaja iz notranjosti, kar pri projektu radi poudarimo. Sodelovanje z Dejanom in ekipo je zaradi skupnih vrednot potekalo v sproščenem in prijateljskem duhu, a vendar z veliko mero profesionalnosti, zato smo na končni produkt vsi zelo ponosni in upamo, da bo Manekenko vzljubila tudi širša publika," pravi misica.

Rok Deželak

Dejan na odrih ne stoji sam, družbo mu dela Dejan Dogaja Band, s katerim piše novo žurersko zgodbo. "Ob sebi imam odličen band in ljudi, s katerimi dobro sodelujemo in jim popolnoma zaupam - to si štejem v čast. Sprva ni bilo lahko, vendar ko pogledam, kaj vse smo v tako kratkem času ustvarili skupaj, lahko s ponosom rečem, da je bila odločitev stopiti na samostojno pot prava," pove Dejan, ki je ob nastajanju novega videospota zelo užival.

Rok Deželak

Je kakšna manekenka Dejanu res ukradla srce? Na odgovor bomo očitno morali še malce počakati.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta