(FOTO) Nihče ni ostal ravnodušen, ko je na plaži ena najlepših žensk na svetu pozirala v noro vročih pozah

D.Ži
05.04.2022 09:10

Izabel Goulart velja za eno najbolj iskanih manekenk na svetu. Te dni se sonči in dela v svoji domači Braziliji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji angelček z revij Victoria's Secret, manekenka Izabel Goulart, te dni blesti na plaži, kjer je prava atrakcija, saj je eno najlepših žensk na svetu težko ne opaziti. 37-letna lepotica je v svoji domači Braziliji pritegnila veliko pozornosti, na plaži pa je sodelovala tudi pri snemanju nove reklamne kampanje, kar je pritegnilo številne občudujoče poglede. 

Profimedia

Oblečena je bila v izzivalne enodelne kopalke s tangicami in odprtim hrbtom. Lepo so poudarile njeno izklesano postavo, pika na i so bila velika rdeča sončna očala in nakit.

Profimedia

Goulartova je odraščala v predmestju Sao Paula s štirimi brati in sestrami. V intervjujih pogosto poudarja, da je najtežja stvar v njeni karieri neskončna odsotnost od doma in mamine kuhinje, pa tudi z brati in sestrami bi se želela videvati pogosteje.

Profimedia

Čeprav je danes ena najuspešnejših manekenk na svetu, Isabel ni imela lahkega otroštva. Zaradi vitke postave so se sošolci norčevali iz nje in jo klicali "žirafa".

Profimedia

Ko je bila stara 14 let, je z mamo bila v nakupovalnem središču, kjer ji je frizer predlagal, naj gre v manekenske vode. Preselila se je v Sao Paulo, da bi zgradila kariero, ki jo je na koncu pripeljala vse do daljne Francije.

Profimedia

Pri 16 letih se je vrnila v Brazilijo in podpisala pogodbo za agencijo Success.

Profimedia

Sodelovala je na revijah prestižnih znamk, kot so Givenchy, Oscar de la Renta, Chanel, Ralph Lauren, Dolce and Gabbana in Stella McCartney. Goulartova je krasila tudi naslovnice številnih svetovnih revij, več let pa je bila Viktorijin angelček.

Profimedia

Številne revije so jo razglasile za eno najlepših žensk.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta