(FOTO) Lepa zmagovalka Exatlona si je uresničila željo in si dala povečati prsi. Takšna je njena nova košarica

D.Ži
01.04.2022 10:00

Marjanca Polutnik je vedno bila čedno dekle, z novo samozavestjo pa dobesedno žari od zadovoljstva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marjanca Polutnik leta 2020.
Profimedia

Tukaj so! Nove, povečane prsi Marjance Polutnik. Lepa zmagovalka šova Exatlon na Planet TV je svoje nove zapeljive obline spletnim sledilcem že pokazala v storyju na Instagramu. Ne gre prezreti, da je nad uresničeno željo več kot navdušena, saj kar žari. Ničesar ni skrivala, že pred tedni je na družbenih omrežjih razkrila, kaj naklepa. 

Poseg je prestala na praznik ljubezni, valentinovo, po posvetu s kirurgom je padla odločitev, da bo njena nova košarica velikosti C. Energična lepotica, ki nam je v Exatlonu dih jemala s svojo bojevitostjo in neumornostjo, si je morala vzeti nekaj oddiha, saj okrevanje po operacijah pač zahteva mirovanje.

Zgornjega dela telesa ni smela obremenjevati. Kot kaže, je čas celjenja zaključen. Komaj je čakala, da svoje nove oblike pokaže spletnim sledilcem. Za fotografiranje je izbrala športni top. 

Iskrena Marjanca je že pred časom povedala, da si je spremembo želela od svojega 18. leta, saj zaradi zelo aktivnega življenja in genov nikoli ni imela velikih prsi, kar je sicer bilo priročno na športnem področju, na estradnem, modnem pa si je želela nekaj več oblin.

Tudi to, da si je ustnice nekoliko popravila s polnili, ni skrivnost. S popravki ali brez, Marjanca je brez dvoma ena najbolj atraktivnih prebivalk sončne strani Alp. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta