(FOTO) Enemu najbolj priljubljenih reperjev umrla komaj 4-letna hči. Starša sta skrušena

03.08.2021 12:10
"To je moja neverjetna, lepa, duhovita, živahna, ljubezni polna, nadarjena, pametna in trdoglava princesa sirena Aquarius. Če vidite to objavo, si jo oglejte, pustite komentar ali zgolj v sebi recite, da jo imate radi, saj pravijo, da lahko duše čutijo našo ljubezen," je napisala užaloščena Laurenina mama.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Umrla je Lauren Maxwell, komaj štiri leta stara hči ameriškega reperja Fettyja Wapa. Žalostno novico je potrdila njena mama  Turquoise Miami, ki se je oglasila preko svojega profila na Instagramu.

"To je moja neverjetna, lepa, duhovita, živahna, ljubezni polna, nadarjena, pametna in trdoglava princesa sirena Aquarius. Če vidite to objavo, si jo oglejte, pustite komentar ali zgolj v sebi recite, da jo imate radi, saj pravijo, da lahko duše čutijo našo ljubezen," je Turquoise napisala in izbrisala vse stare objave na svojem zidu. Dodala je, da trenutno na sporočila ne odgovarja. 

39-letni reperski zvezdnik se po hčerkini smrti še ni odzval, je pa minuli vikend svoji hčeri posvetil koncert v Miamiju. "LoLo, ati je sinoči to naredil zate, deklica," je napisal na InstaStoryju. Čeprav je družina novico o smrti javnosti sporočila predvčerajšnjim, pa ameriški mediji pišejo, da je umrla že junija, vzrok smrti javnosti ostaja neznan.

Fetty Wap ima še pet otrok, lani je nepričakovano umrl njegov mlajši brat. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta