(FOTO) Ganljivo: Filmski zvezdnik ob spominih na pokojno ženo še vedno vsak dan joče

D.Ži
24.11.2021 08:16

Vinnie Jones je ženo Tanyo spoznal že kot deček, leta 2019 pa je njegova ljubezen žal izgubila bitko s hudo boleznijo in umrla pred njegovimi očmi. Za seboj pa je pustila dediščino v višini 150 tisoč funtov, ki zdaj pripada vdovcu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanski igralec in upokojeni nogometaš Vinnie Jones je pred dobrima dvema letoma postal vdovec. Njegova žena in igralka Tanya Jones je julija 2019 pri 53 letih izgubila bitko z rakom in umrla v njunem losangeleškem domu. Tanya je za seboj pustila dediščino v višini 150 tisoč funtov, in ker ni napisala oporoke, je vse pripadlo Vinnieju, ki mu je sodišče pred mesecem dni podelilo pravico do dedovanja, piše The Sun.

Profimedia

Vinnie, ki je po svoji nogometni karieri zaslovel kot igralec v filmih, kot sta Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki ter Samo še 60 sekund, je po njeni smrti napisal knjigo Izgubljen brez tebe. Posvetil jo je svoji ljubljeni ženi, v njej se je razpisal o težki izgubi in življenju po njej.

Profimedia

V knjigi je tudi razkril, da je Tanjo spoznal, ko je bil star komaj 12 let, ona pa 13. Poročila sta se leta 1994, Tanya je imela številne zdravstvene težave in pri 21 letih prestala presaditev srca. 

Ko se je njena bitka z rakom žalostno iztekla, sta bila poročena že več kot četrt stoletja. Tistega večera ne bo nikoli pozabil, spomnil se ga je tudi v pogovoru za The Sunday Mirror. Zbudil se je in zaslišal kašelj. "Prebral sem veliko knjig, nočeš jih brati, ampak jih, in vedel sem, kaj ta kašelj pomeni," je pripovedoval tri mesece po pogrebu. Takoj je odhitel v sobo in poklical pomoč, medtem ko se je žena približno 25 minut trudila zadihati. Tanjini starši, njen brat in hči Kayley so se pridružili Vinnieju, medtem ko je medicinska sestra Tanji dajala morfij.

Profimedia

"Vedeli smo, da je konec, in božali smo jo," je dejal 54-letnik. "Zelo sem jo ljubil in ji to tudi povedal. Nenehno sem ji govoril: 'Ljubim te, ljubim te ...' Vse je bilo zelo mirno, nato je dihala vedno bolj tiho in nenadoma je utihnila. Pogledal sem sestro in vprašal: 'Je odšla?' In to je bilo to," pripoveduje igralec, ki ob spominih na ženo še vedno vsak dan joče.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta