(FOTO) Zločin, ki je pred leti pretresel svetovno javnost: Pred očmi hčerke brutalno ubili nekdanjo misico in njenega moža

10.09.2021 08:35
Brutalni umor igralke in manekenke Monice Spear in njenega moža Henryja Thomasa Berryja je pretresel Venezuelo in ves svet.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Smrt nekdanje mis Venezuele Monice Spear in njenega moža Henryja Thomasa Berryja ostaja ena tistih, ki so svetovno javnost najbolj pretresle, pa tudi ena najbolj brutalnih. Ubili so ju leta 2014 sredi cestnega roparskega napada. Takrat 29-letna Monica in 10 let starejši Henry sta se s 5-letno hčerko Mayo nahajala na cesti med Puerto Cabello in venezuelsko Valencio, ko se jima je pokvaril avtomobil.

Nešteto Venezuelcev se je leta 2014 poslovilo od svoje lepotne kraljice. 
Reuters

Trojica je čakala na vlečno službo. Medtem so pristali na muhi roparjev, ki so Monico in Henryja ubili pred očmi otroka, poškodovali pa so tudi deklico. Kasneje so na sodišču pristali trije člani tolpe, ki je ljudi napadala ravno na območju, na katerem se je zvezdniška družina nahajala v času obiska Monicine domovine. Monica in Henry sta umrla na kraju dogodka, Mayo so ranili v nogo. Tragedija je sprožila številne proteste proti visoki stopnji kriminala v Venezueli. 

Oče Rafael Spear in Monicina sorojenca Ricardo in Carolina na dan pogreba. 
Reuters

Monica je leta 2004 postala mis Venezuele, v svetu mode ji je uspelo zgraditi uspešno kariero, uveljavila se je tudi kot igralka v televizijskih limonadah. 

Pretresena družina Monice Spear je za storilce zahtevala čim strožjo kazen. 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta