(FOTO) Hči Jennifer Lopez svoji slavni mami ni prav nič podobna, nekateri jo zaradi tega žalijo

D.Ži
20.01.2022 11:40

Koliko neumnosti in žaljivosti prenesejo družbena omrežja in spletni forumi, na lastni koži izkuša hči slavne latino dive, ki za razlike od mame ne stavi na glamur.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevko in igralko Jennifer Lopez so opazili na ulicah Los Angelesa, ob njej je bila hči Emma, s katero je šla na kosilo, vmes pa srečala paparace. 

Presenečeni? Jennifer Lopez in hči Emma imata zelo različen modni slog in 13-letnico nekateri zaradi tega ostro kritizirajo.

Profimedia

52-letna Jennifer je bila v elegantni opravi videti zelo očarljivo, pozornost javnosti pa je pritegovala tudi 13-letna Emma, ki je očitno ubrala prepoznavni slog. Ta že postaja njen zaščitni znak. 

Profimedia

Pevka je nosila belo krilo z izrezom in črno oprijeto majico ter škornje z vrtoglavo visokimi petami, Emma pa je imela na sebi široke naramnice in topel pulover z vzorcem.

Profimedia

Povsod, kjer se slavna mama in hčerka pojavita skupaj, sta prava atrakcija, marsikomu se zdi zanimivo, da ima najstnica povsem drugačen slog od svoje slavne mame. Tudi negativnih komentarjev ne manjka, zlasti na družbenih omrežjih, kjer deklico tudi žalijo. Mnogi ji zamerijo, da ne poskuša v glamuroznosti posnemati mame. Družina se na neumne opazke ne ozira prav zelo. 

Profimedia

Emmo je Jennifer spočela z bivšim možem, pevcem Marcom Anthonyjem, od katerega se je ločila leta 2014. Z nekdanjim partnerjem ostaja v dobrih odnosih, kar je nedavno v intervjuju potrdil tudi pevec sam. Pravi, da občuduje njeno sposobnost,  kako vidi in razume stvari, še preden se zgodijo.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta