(FOTO) Intimni trenutki: Inja Zalta se je brez zadržkov fotografirala v kopalni kadi

D.Ži
05.05.2021 09:09
Ena najbolj skrivnostnih slovenskih igralk je v kopalnico s seboj vzela fotoaparat. Morda celo fotografa.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matic Oblak

S pogledom sprehoditi se po instagramovskem zidu Inje Zalta je vedno pravo doživetje, saj se ena najbolj skrivnostnih slovenskih igralk res trudi svojim sledilcem ponuditi izvirne, drzne, včasih tudi predrzne fotografije in posnetke. Čedna zvezdnica nekdanje popove serije Usodno vino ni sramežljivo dekle in pogosto pozira brez oblačil ali pa objektivu nastavlja svoje najbolj zapeljive telesne dele. Videli smo jo že v spodnjem perilu in celo med plavanjem v naravi, kjer je bila povsem gola. Tokrat so se sanje uresničile tistih, ki so si želeli videti, kako izgleda fatalna Inja, kadar se sprošča  kopalni kadi. 

Fotografirala se je v kopalnici, a večino vsega je prepustila domišljiji. Legla je v kopalno kad, se naslonila na rob in naredila avtoportret. Morda pa je tam bil celo fotograf. Vse ostalo je ostalo skrito. Kljub temu precej seksi fotografija. Oboževalci ji sporočajo, da je "sladka kot kakav"

Inja, ki je pred pandemijo kariero gradila v ZDA, se je zaradi pomanjkanja dela in denarja morala vrniti v domovino, zadnje mesece pa jo povezujejo s priljubljenim slovenskim reperjem Vazzom, sicer sinom igralca Sebastiana Cavazze

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta