Nekdo laže. Mar Harry kraljice res ni vprašal za mnenje o hčerinem imenu? Princ grozi s tožbo

D.Ži
10.06.2021 11:00
Odnosi med kraljevo družino in televizijo BBC so vse slabši. Princ Harry je povsem iz sebe zaradi poročanja, da je hčerko poimenoval brez babičinega soglasja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princa Harryja so razjezili britanski mediji, ki jim zdaj spet grozi s tožbo, piše Variety. Neimenovan vir iz Buckinghamske plače je BBC-jevemu novinarju Johnnyju Dymondu povedal, da kraljice Elizabete ni nihče prosil za dovoljenje, da princ in vojvodinja Meghan svojo hči poimenujeta po kraljičinem otroškem vzdevku - Lilibet. Ob branju članka naj bi Harry povsem pobesnel. 

Profimedia

Prinčev bližnji prijatelj in avtor biografije Finding Freedom Omid Scobie se je odzval na poročanje BBC. Trdi, da je kraljica bila prva oseba, ki jo je Harry poklical po hčerinem rojstvu. "Med pogovorom naj bi Harry izrazil željo, da bi deklico poimenoval babici v čast. Če se s tem ne bi strinjala, tega imena zagotovo ne bi uporabili," pravi Omid

Kako zelo jezen je Harry, dokazuje grožnja s tožbo, kar je nov udarec BBC-jevim odnosom s kraljevo družino. Nedavno je postalo jasno, da je nekoč novinar Martin Bashir do razvpitega intervjuja s princeso Diano prišel s pomočjo prevare, saj si je z lažnimi dokazi o tem, da naj bi ljudje za njo vohunili, pridobil njeno zaupanje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta