Policija na vratih princa Harryja: Tako hladno in neosebno je izvedel za dedkovo smrt

D.Ži
01.06.2021 09:21
Ker je princ za britansko veleposlaništvo bil nedosegljiv, je šerif v Santa Barbari v Montecito poslal policiste.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Princ Harry je očitno ena najtežje dosegljivih oseb na svetu, kar se je izkazalo tudi na žalostni dan, ko je v Veliki Britaniji umrl njegov dedek, princ Philip. Harry, ki z nosečo ženo Meghan in sinom Archiejem živi v Kaliforniji, je za britansko veleposlaništvo, ki ga je neštetokrat poskušalo priklicati po telefonu, bil nedosegljiv.

Reuters

Ni povsem jasno, kaj je v tistem času počel. Ali se na klice načrtno ni odzval ali pa je v tistem času spal, ve le on. V iskanju rešitve, kako princu sporočiti, da je umrl mož britanske kraljice, so kalifornijske oblasti sklenile, da na vrata prinčeve razkošne rezidence v Montecitu pošljejo policijo. Šerif v Santa Barbari je premišljeno izbral nekaj sodelavcev, ki so nato pozvonili na Harryjevih vratih. Če so pričakovali, da bosta odprla Harry in Meghan, so se zmotili.

Reuters

Odprlo je strežno osebje, ki je nato novico preneslo princu. Situacija, ki priča, kako zelo ohlajeni so odnosi med nekdaj kraljičinim najljubšim vnukom in kraljevo družino. Klic veleposlaništva je seveda del običajnega protokola v taki situaciji, a najbrž bi bilo precej bolj človeško, če bi mu za dedkovo smrt povedal kak sorodnik.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta