(FOTO) Monačane skrbi, da se je ženi princa Alberta zmešalo. Spremenjena je do neprepoznavnosti

12.08.2021 09:25
Že več mesecev se kneginja Charlene nahaja v Južni Afriki, bojda iz zdravstvenih razlogov. Od tam v svet pošilja čudaške fotografije.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Monačane iz tedna v teden bolj skrbi, kaj se dogaja z njihovo kneginjo Charlene. Vse bolj čudno in mračno postaja okoli nje. Žena princa Alberta že nasploh velja za najbolj žalostno, nenasmejano in nesrečno evropsko princeso, saj daje tak vtis. Zdaj se nekateri sprašujejo, kako je kaj z njenim zdravjem. Skozi leta smo prebirale na stotine člankov o njunem domnevno ne prav srečnem in vse bolj odtujenem zakonu, tokrat pa prah okoli sebe dviguje kar Charlene sama. 

Vidno shirana in s  temnimi podočnjaki se je zadnjič z videom javila iz svoje domače Južne Afrike, v kateri je morala ostati po zapleteni otorinolaringološki operaciji. Dvignili so ji sinuse, prve težave so se pojavile tik pred potovanjem. Ni vedela, da ima že nekaj časa komplikacije z ušesi, nosom in grlom, šele med obiskom Afrike, kjer se zavzema za ohranitev nosorogov, so jo začele pestiti hude bolečine v ušesih. Na zasebni kliniki je morala prestati več operacij.

Zelo jo je prizadelo, ker tako dolgo ne more videti svojih dvojčkov, Jacquesa in Gabrielle. "Grozno frustrirajoče," je vse skupaj sama opisala v južnoafriški reviji You. "Močno pogrešam moža in otroka. Tako dolgo še nisem bila v Afriki, odkar sem se leta 2007 odselila v Monako," tarna in dodaja, da po operaciji ne sme na letalo ali nadmorsko višino nad 600 metrov, saj v ušesih ne more izenačevati pritiska. 

Precej čudaške so tudi njene fotografije od tam in Monačani so zaskrbljeni tako kot v božičnem času, ko si je omislila nenavadno zabrito, precej grobo pričesko. Zdaj je pozirala kot nekakšna plemenska bojevnica. Temno naličena, mračnega pogleda, s prsti stisnjenimi v pest. Z eno roko se drži za nos. Nekateri se že sprašujejo: Se je princesi Charlene zmešalo? Čudno se ob videnem zagotovo počuti tudi knez Albert. Najprej je moral Monačanom pojasniti, da žene ob njem že več mesecev ni iz zdravstvenih razlogov, njeni manekenski podvigi pa kažejo, da ima Charlene te dni očitno drugačne načrte. "Koga Charlene pravzaprav vleče za nos?" se sprašujejo v Monaku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta