(FOTO) Nenavaden prizor: Rihanna v razpeti pižami jokala sredi prodajalne oblačil. Kaj se je zgodilo?

D.Ži
28.03.2022 11:32

Ena najbogatejših pevk na svetovni glasbeni sceni še naprej zavrača kupovanje nosečniških oblačil. Raje vsa raznežena kupuje oblačila za svojega otročička.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rihanna uživa v nosečniških dneh in se pripravlja na prihod prvega otroka s fantom A$AP-om Rockyjem, o čemer pričajo najnovejše fotografije, ki jih je posnel paparac

Profimedia

34-letno devetkratno dobitnico grammyja so opazili med nakupovanjem luksuznih otroških oblačil, v nekem trenutku ni mogla zadržati solz, ko ji je prodajalka pokazala ljubek majhen jopič. 

Profimedia

Pevka se tudi med nosečnostjo v javnosti pojavlja izrazito pomanjkljivo oblečena, pravi, da ne namerava zapravljati za nosečniška oblačila, zato večinoma naokoli hodi v spodnjem perilu in spalnih oblačilih, ne glede na vremenske razmere in druge okoliščine.

Profimedia

Čeprav smo gole kože pri njej že vajeni, se zdi, da v zadnjih mesecih je kaže še več kot običajno. 

Profimedia

Tudi samo novico o nosečnosti je sporočila s pomočjo fotografij, na katerih je bila skoraj gola. In to na zasneženih ulicah New Yorka. Med snemanjem je nosila rožnato jakno, ki jo je v nekem trenutku razpela in pokazala trebuh. Nosečnost je pred tem več mesecev uspešno skrivala. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta