(FOTO) Njeno razmerje s 15 let starejšim zvezdnikom je spremljal ves svet, zdaj pa je iz javnosti izginila

D.Ži
30.12.2021 10:40

Sofia Richie je bila glavna tema tabloidov, ko je še ljubila Scotta Disicka, danes ji zasebno življenje pomeni več kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

23-letna manekenka Sofia Richie je ta teden po počitnicah uživala v družbi svojega pet let starejšega fanta, podjetnika Elliota Graingea. Parček si je privoščil kosilu na Beverly Hillsu, v zadnjih mesecih se v javnosti le redko pojavljata skupaj.

Daily Mail poroča, da so jim viri blizu slavnega para potrdili, da so stvari med njima "zelo resne" in da vsa srečna že nekaj časa živita pod eno streho. Sodeč po zadnjih fotografijah se zdi, da Sofiji zelo ustreza življenje daleč stran od žarometov in objektivov. Ko je še bila v razmerju s televizijskim zvezdnikom Scottom Disickom, so ji fotografi sledili na vsakem koraku.

Profimedia

Preden sta začela razmerje, sta bila Richiejeva in Grainge zgolj dobra prijatelja. Elliot je odraščal v Angliji in ljubezen do glasbene industrije mu je bila položena v zibelko. Njegov oče je namreč Lucian Grainge, direktor in predsednik vodilne svetovne založbe Universal Music Group. Sodeloval je z največjimi glasbenimi zvezdami, kot so Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse, in številnimi drugimi.

Profimedia

Tudi Sofia ima v svoji družini glasbeno zaledje, njen novi srčni izbranec pa je direktor 0k Projects, založbe, ki glasbenikom pomaga na začetku kariere.

Mediji so budno spremljali vsak Sofijin korak, ko je še poljubljala 15 let starejšega Disicka, nekdanjega moža slavne resničnostne zvezdnice Kourtney Kardashian. Njuno burno razmerje je bilo pogosto tema tabloidov, po neštetih prepirih in ponovnih poskusih sta se konec lanskega maja dokončno razšla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta