Nosečo influencerko ubil zgrešeni strel: Dve uri pred smrtjo je javnosti prvič pokazala trebušček

D.Ži
11.06.2021 11:00
Tragedija. Da bi pobegnila pred nasiljem, se je 24-letna Kathlen de Oliveira Romeru preselila v predmestje, a zaman.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tragedija je po Braziliji sprožila tudi številne proteste proti nasilju. 
Profimedia

Noseča zvezdnica Instagrama in njen nerojeni otrok sta bila ubita med policijskim streljanjem. Komaj 24-letno Kathlen de Oliveira Romeru je ubil zgrešen strel med streljanjem v brazilskem kralju Lins de Vasconcelosu, kakšnih 15 kilometrov zahodno od Ria de Janeira. Urgentno so jo prepeljali v bolnišnico, a je umrla že na poti, piše Daily Star.  

Kathlen, ki se je nedavno zaradi nasilja preselila k babici v predmestje, je novico o nosečnosti delila s svojimi 20 tisoč sledilci na Instagramu. Le dve uri pred smrtjo je objavila fotografijo nosečniškega trebuščka. Policija je potrdila, da je umrla v navzkrižnem ognju med policijo in zločinsko tolpo. Preiskava tragedije je v teku. 

Njeni bližnji in spletni sledilci so povsem iz sebe. "Mlada in polna življenja. Toliko zlomljenih družin, toliko prekinjenih življenj," je napisala ena od sledilk. "Ta genocid se mora končati. Ni besed, ki bi lahko potolažila njeno družino," dodaja druga. Od nje se je na spletu poslovil tudi partner Marcelo Ramos. Protesti po Braziliji se po njeni smrti vrstijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta