(FOTO) Zvezdnica sredi zime pozirala brez oblačil. Sledilci so ji kmalu sporočili, kaj si mislijo o tem

D.Ži
23.12.2021 09:10

Dua Lipa se je odločila tik pred božičem dvigniti temperaturo. Po razpadu zveze dopustuje v ženski družbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

26-letna pop zvezdnica Dua Lipa je na Instagramu dvignila temperaturo s serijo fotografij, ki prikazujejo, kako s prijateljicami uživa na počitnicah v Oxfordshireu v Veliki Britaniji. Pevka je v belih kopalkah pozirala pred vilo, v kateri te dni dopustuje, milijoni sledilcev pa ji sporočajo, kaj si mislijo o njeni goloti sredi zime.

"Stopila boš ves sneg", "Gospa Božičkova je na tej fotografiji videti drugače", "Popolna", "Kraljica", "Preveč si vroča" so le nekateri od komentarjev, ki jih je prejela. V samo eni uri je fotografijo všečkalo več kot milijon ljudi.

Dua Lipa se je z dopusta oglasila, potem ko je v javnost prišla novica, da se je njena zveza z Anwarjem Hadidom končala. Tokrat se je očitno odločila le za žensko družbo. 

Dua in Anwar sta bila skupaj skoraj dve leti, sprva pa sta zvezo skrivala. Govorice, da sta skupaj, so se razširile junija 2019, ko so na splet pricurljali videoposnetki s praznovanja njegovega rojstnega dneva. Pred njim je bila Dua pet let v razmerju s kuharjem Isaacom Carewom.

Dua Lipa in Anwar Hadid

Profimedia

Dua Lipa in Anwar Hadid

Profimedia

Dua Lipa in Anwar Hadid

Profimedia

Dua Lipa in Anwar Hadid

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta