(FOTO) Se obeta katastrofa na kraljevem dvoru? Meghan in Harry naj bi načrtovala nekaj zelo neprijetnega

Asja Lednik
28.08.2021 04:44
Bi lahko njuna odločitev povzročila v kraljevi družini še dodaten prepad v odnosih?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Meghan in Harry tudi po selitvi čez lužo nimata miru. Zdaj so se pojavile govorice, da bosta hčerko krstila kot veleva tradicija, torej na gradu Windsor, a poznavalci trdijo drugače. Njuna odločitev bi lahko še dodatno poslabšala že tako načete in ohlajene odnose znotraj kraljeve družine.

Profimedia

"Stvari bosta počela po svoje in v skladu s tistim, kar si sama želita za svoje otroke," pravi neimenovani vir za tuje medije. Krst naj bi se tako zgodil v Kaliforniji, kjer družina že nekaj časa tudi živi. Richard Fitzwilliams, ki velja za poznavalca razmer v kraljevi družini, je za Express razkril, da bo krst najverjetneje potekal v tajnosti.

Podobno je bilo tudi z njunim prvorojencem Archiejem. Njegov krst se je v zelo ozkem krogu odvijal v Veliki Britaniji. Fotografije z dogodka sta takrat starša objavila kar sama, ali bosta to naredila tudi tokrat, za zdaj ni jasno. Male Lillibet namreč še nista pokazala javnosti. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta