Bizarno: Meghan bi rada posnela dokumentarec o vojvodinji Kate, svoji največji konkurentki

17.08.2021 10:07
Žena princa Harryja bi rada posnela film o izjemni dobrodelnosti ženske, s katero nekoč ni zdržala pod eno streho.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vse bolj bizarno postaja okoli vojvodinje Meghan, ki se je očitno odločila za nov karierni podvig. Rada bi posnela film o ženski, s katero je bila v zadnjih mesecih vpletena v številne spore - vojvodinji Kate! Film, ki bi ga predvajali na Netflixu, naj bi javnosti odprl vpogled v življenje bodoče britanske kraljice. Ena vojvodinja naj bi stala za kamero, druga pred njo. Kako nameravata to izvesti, glede na to, da se bojda sploh ne pogovarjata, si je težko predstavljati. S projektom očitno želita pokazati, da se led med njima počasi topi. 

Profimedia

Poznavalec kraljevskih krogov, ki želi ostati neimenovan, je za ameriški US Weekly povedal, da naj bi se dami vendarle spet nekoliko bližali. "Pravzaprav se razumeta prav dobro, bili sta že večkrat v stiku," pravi. Dokumentarec naj bi v ospredje postavil intenzivno dobrodelno udejstvovanje žene princa Williama, kar ji je seveda všeč, počutila naj bi se celo počaščeno, da se je Meghan spomnila česa takega. Drugi viri so glede novega podviga zelo skeptični. Menijo, da ne gre za resnično izboljšanje odnosov sprtih vojvodinj, temveč le za Meghanin poskus zaslužkarstva in uresničevanja pogodbenih dolžnosti.

Profimedia

Harry in Meghan sta namreč lani z Netflixom podpisala 100 milijonov dolarjev težko pogodbo, s katero sta se zavezala k snemanju filmov, dokumentarcev, serij in otroškega programa. Film o Kate bi seveda bil izjemno odmeven. Izza zidov palače je slišati tudi, da naj bi prav Kate bila tista, ki se je v zadnjem letu trudila vsaj malo otopliti odnose med Williamom in Harryjem, v vlogi posrednice naj bi se dobro znašla, tudi zato, ker naj bi si zelo želela, da bi med sprtima klanoma zavladal mir. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta