(FOTO) Se spomnite atraktivne pobiralke žog, ki je zmedla Nadala? Presenečeni boste, kako je videti danes

D.Ži
03.11.2021 08:30
Bila je akterka enega najbolj nepozabnih netekmovalnih prizorov v zgodovini tenisa. Danes je uspešna športna novinarka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Eden najbolj nepozabnih prizorov s turnirja ATP 2014 v Riu de Janeiru je bil, ko španski teniški igralec Rafael Nadal ni mogel odtrgati pogleda od izjemno atraktivne pobiralke žogic. 

Številni ljubitelji tenisa so se nato spraševali, kdo je lepa punca, ki je večino turnirja kradla Nadalovo pozornost, kar so večkrat ujele tudi televizijske kamere.

Kmalu je postalo znano, da gre za očarljivo Brazilko Fernando Carelli, ki danes dela kot športna komentatorka na kanalu SBT Esporte Rio in na radiu De Primeira MixFM ter kot napovedovalka na olimpijskem stadionu v Riu de Janeiru. Fernanda napoveduje tekme Botafoga, Flamenga in Fluminenseja.

Sodeč po družbenih omrežjih je brazilska novinarka tudi danes videti fantastično, medtem je postala tudi srečno poročena žena in mati dveh otrok, punčke Roberte in fantka Rafe. Na Instagramu ji sledi 133.000 oboževalcev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta