(FOTO) Shannen Doherty prvič objavila fotografijo, na kateri je brez las, in z njo posredovala pomembno sporočilo

Asja Lednik
08.10.2021 15:06
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Življenje 50-letni Shannen Doherty, zvezdnici serije Beverly Hills 90210, ne prizanaša. Njena večletna bitka z rakom na dojki še vedno traja, sledilce na družbenih omrežjih pa je pretresla s fotografijama, ki sta nastali po kemoterapiji. Pravi, da je zapis ob fotografijah brez las nastal z namenom, da ljudem sporoči, kako pomembno je hoditi na mamografijo in premagati strah pred morebitnimi slabimi rezultati.

Priznava, da ji skozi težke čase pomaga predvsem humor. "Zaradi kemoterapije krvavim iz nosu. Ne vem, če se je to zgodilo tudi komu od vas," je še razkrila. Sledilci so se ji zahvalili, da z njimi deli tudi najbolj intimne trenutke, marsikoga so fotografije močno pretresle. 

"Nočem se obnašati, kot da umiram. Želim početi vse v tej smeri, kot da se nič ne dogaja. Ker se bom borila, da bom ostala živa," je pred kratkim povedala v neki oddaji in vsem, ki so v podobni situaciji, sporočila, naj nikar ne obupajo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta