(FOTO) Šik tašča na poroki! Victoria Beckham se je pohvalila z dodatkom, vrednim dva milijona dolarjev

D.Ži
13.04.2022 10:47

Na zvezdniški poroki stoletja, ki je stala več kot štiri milijone evrov, so slavni gostje tekmovali v blišču, a Victoria je ob nevesti vendarle najbolj blestela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Sin Davida in Victorie Beckham, Brooklyn Beckham (23), se je prejšnji konec tedna poročil z igralko in hčerko ameriškega milijarderja Nicolo Peltz (27).

Poroka je stala več kot štiri milijone evrov, potekala pa je v Palm Beachu, na posestvu, vrednem 91 milijonov evrov, v lasti nevestinih staršev Nelsona Peltza in Claudie Heffner Peltz.

Mobilni telefoni na poroki niso bili dovoljeni, pravice do uradnih fotografij pa je odkupil ameriški Vogue, a je paparacem uspelo ujeti mladoporočenca, ženinovo družino in nekatere goste, zdaj pa je tudi Victoria objavila več fotografij na instagramu.

"Ponosna mama in očka. Čestitke gospodu in gospe Beckham," je zapisala ob fotografijah, na katerih pozira z možem Davidom, oba sta bila po pričakovanjih videti fenomenalno.

Victoria je v svojih zgodbah na instagramu objavila več fotografij s poroke, med njimi tudi eno, na kateri se je pohvalila z ogrlico z ogromnim diamantom, katere vrednost je po poročanju Daily Maila vrtoglava dva milijona dolarjev, torej 1,8 milijona evrov. 

Nihče ni varčeval. David in Victoria sta mladoporočencema podarila pol milijona dolarjev vreden električni starodobni avtomobil znamke Jaguar.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta