Po rojstvu sina Archieja je vojvodinja Meghan naredila nekaj, kar je javnost ogorčilo

D.Ži
01.02.2021 09:12
Zakaj je žena princa Harryja spreminjala sinov rojstni list in z njega odstranila svoje ime.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan je razjezila številne Britance, potem ko je v javnost prišla novica, da je skrivaj spreminjala podatke na rojstnem listu sina Archieja, ki ga je rodila v zakonu s princem Harryjem.

Profimedia

Kot piše Daily Mail, je Meghan 20 dni po porodu s sinovega rojstnega lista dala odstraniti svoje pravo ime Rachel Meghan in ga zamenjala z nazivom Njena kraljeva visokost vojvodinja susseška. O spremembi ni nikogar obvestila, mnogi so menili, da je to naredila v čast princesi Diani, ki se je podpisovala Njena kraljeva visokost valižanska princesa. Nekateri menijo, da je s tem želela zgolj razjeziti svakinjo Kate, s katero je v slabih odnosih. Po ogorčenju javnosti se je Meghan preko tiskovnega predstavnika vendarle oglasila in pojasnila, da je svoje ime v dokumentu spremenila na zahtevo palače. "Žaljivo bi bilo pomisliti, da si je Meghan želela biti brezimensko navedena v sinovem rojstnem listu," pravi njen piarovec.

Samo nekaj mesecev po spremembi, sta se princ Harry in Meghan odrekla uporabi plemiških nazivov in se preselila v Los Angeles. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta