(FOTO) Visokonoseča Rihanna poskuša v bikiniju pozabiti na grozljive govorice, da jo njen dragi vara s sodelavko

D.Ži
22.04.2022 09:38

Lahko bi bili tudi srečnejši dnevi, če ne bi v medijih brali o ljubezenski drami, v kateri se je tik pred porodom znašla Rihanna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Glasbeno zvezdnico Rihanno so te dni opazili na plaži, kjer je sončila svoj že zelo zaobljen nosečniški trebušček. Oblečena je bila v rdeč bikini in pareo, medtem ko je njen dragi užival na vodnem skuterju. Na govorice, da naj bi jo varal, se par še ni odzval.  

Profimedia

Po škandaloznih člankih je Rihanna na instagramu objavila več fotografij, na katerih promovira svojo blagovno znamko Fenty Beauty.

Pevka je na fotografijah povsem nenaličena, želela je pokazati naravni žar, ki ga premorejo le ženske v veselem pričakovanju. Njeno veselje te dni kalijo informacije, da naj bi jo A$AP Rocky varal z žensko, ki za Rihannino znamko oblikuje čevlje. Ime ji je Amina Muaddi, Rihanna naj bi ju bila zalotila med skupnim obiskom restavracije in nato v solzah odšla. 

Profimedia

Novico je na twitterju razširil modni komentator in vplivnež Louis Pisano. Zvezdnika molčita, svet pa ugiba, kaj se je v resnici zgodilo. Oboževalci so se postavili na Rihannino stran. Pevko in partnerja so že opazili na njenem domačem Barbadosu, kjer bo očitno rodila prvega otroka. Vmes se je oglasila Amina.

Profimedia

''Vedno sem verjela, da si neutemeljena laž, ki se širi po družbenih omrežjih, ne zasluži odgovora ali pojasnila, še posebej, če je tako podla. Sprva sem verjela, da tega lažnega trača, izmišljenega s slabimi nameni, nihče ne bo jemal resno,"  je zapisala v zgodbi na instagramu.

Profimedia

Kaj sta Muaddijeva in A$AP Rocky počela na večerji, ki so jo nekateri povezali z varanjem, ni povsem jasno. Tisti, ki je novico razširil, se zdaj bojda kesa, češ da je ustvaril nepotrebno dramo. Oboževalci Rihanne in Rockyja so na Louisa Pisana zelo jezni. K sreči se zdi, da se Rihanna bolj kot na trače te dni osredotoča na prihajajoči porod. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta