(VIDEO) Kylie Jenner je noseča. To je sporočila s posnetkom, ki je mnoge ganil do solz

08.09.2021 06:00
Ena najbogatejših 24-letnic na svetu bo že drugič mamica, oboževalce pa je tokrat povabila celo na prvi pregled z ultrazvokom.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
na, - Kylie Jenner reveals her second pregnancy with Travis Scott in a special dedicated video ---------

*

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 630961319, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Vesela novica iz sveta milijarderjev. Kylie Jenner, ena najbogatejših mladih podjetnic na svetu, je naznanila, da pri 24-ih pričakuje svojega drugega otroka. Tudi tokrat je oče reper Travis Scott, s katerim že ima triletno hčerko Stormi Webster. Svojim oboževalcem je najmlajša samorealizirana (skoraj) milijarderka na svetu novico o naraščaju sporočila s posnetkom, ki ga je objavila na Instagramu v torek zvečer. 

Spremljamo lahko celo pot od pozitivnega testa nosečnosti, do prvega pregleda z ultrazvokom. Prikupni družinski trenutki, sploh ko mala Stormy poljublja mamin zaobljeni trebuh.

Profimedia

Tudi Kris Jenner, mama klana Kardashian-Jenner, je povsem iz sebe od veselja. Da je lepa Kylie noseča, smo v zadnjih tednih slišali večkrat, a zvezdnica novice ni uradno potrdila.

Profimedia

Najmlajša članica družine, znane po razvpitem resničnostnem šovu, je prvo nosečnost dolgo skrivala, tokrat pa je precej manj skrivnostna.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta