(VIDEO) Neokusni prizori tresejo dvor: Meghan umira v razbitinah avtomobila, Harry jo rešuje

08.09.2021 08:26
Princ William, ki ga v filmu upodablja Jordan Whalen, je prikazan kot zlobnež. Mlajši brat mu zameri, da ni spregovoril o rasizmu, s katerim naj bi se njegova žena spopadala v kraljevskih krogih.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Meghan Markle lies dying after a car crash in the controversial opening scene of a new TV movie.

In scenes similar to the real-life death of Princess Diana, the overturned car is surrounded by photographers.
A desperate Harry pushes his way through the mob before pulling the door open.

A seriously injured Meghan pleads with him to “Help Me.”
But the crash is just a nightmare and Harry wakes up and is comforted to see wife Meghan and baby Archie.
In the third Lifetime TV movie ‘‘Harry & Meghan: Escaping the Palace’, British actor Jordan Dean and American actress Sydney Morton take over the roles of Harry and Meghan.

The drama – which will be broadcast in the US on Monday - will explore the “real details” behind the decision that eventually drove the couple to leave their royal life behind.

The two previous films were ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ and ‘Harry & Meghan: Becoming Royal.’,Image: 630378230, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

V začetku tedna je javnost presenetil napovednik novega kontroverznega televizijskega filma Escaping the Palace ("Pobeg iz palače"), ki bo britansko kraljevo družino spet postavil v središče pozornosti. Ne na pozitiven način.

Film govori o princu Harryju, njegovi ženi Meghan in njunem slovesu z dvora, za katerega sta se odločila, da bi zaščitila sina Archieja

Profimedia

Igralka Sydney Morton je upodobila Meghan, ki v nekem trenutku doživi prometno nesrečo. Prizor njene smrti močno spominja na tragično smrti princese Diane, Meghanine tašče. Prevrnjen avtomobil, v katerem se nahaja Meghan, je obkrožen s številnimi fotografi. 

Profimedia

Igralec Jordan Dean je upodobil Harryja, ki v tem razvpitem prizoru teče skozi množico ljudi, odpre vrata avtomobila, Meghan ga prosi, naj ji pomaga. K sreči gre le za filmski prikaz njene nočne more. 

Profimedia

Princ William, ki ga je upodobil Jordan Whalen, je prikazan kot zlobnež. Mlajši brat Harry mu zameri, ker ni spregovoril o rasizmu, s katerim naj bi se njegova žena bila srečala znotraj kraljeve družine. "Barva kože ni problem, temveč kultura. Meghan je Američanka in obnaša se kot zvezdnica, ne članica kraljeve družine," pove filmski William v napovedniku.

Profimedia

Videli bomo tudi odigran intervju z Oprah Winfrey, celoten film pa pojasnjuje, zakaj sta se Meghan in Harry odločila zapustiti kraljevo družino in se odseliti v ZDA. Film je zgrajen na vsem, kar sta zakonca povedala Winfreyevi. Gledalci bodo lahko spremljali tudi spreminjajoč se odnos med bratoma in hude napetosti med Meghan in vojvodinjo Catherine.

Profimedia

Čeprav smo videli le napovednik, so mnogi Britanci ogorčeni, saj se jim film zdi bizaren, neokusen in žaljiv do pokojne princese Diane in kraljeve družine nasploh.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta