Najpomembnejša zakonca na svetu: Pred intervjujem z Oprah sta Harry in Meghan medijem postavila 4 pravila

D.Ži
09.03.2021 10:04
Presenetljivo veliko drame s strani zakoncev, ki si bojda želita, da bi ju ves svet pustil pri miru.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Princ Harry in vojvodinja Meghan  si tako zelo želita zasebnosti, da zadnje dni dajeta intervjuje kot po tekočem traku. Najbolj odmevni je zagotovo tisti z Oprah Winfrey, sicer njuno dobro prijateljico, pred katero pa sta susseška zakonca postavila štiri pogoje. 

Kako zelo globalno pomemben se jima zdi pogovor o njunih družinskih težavah, priča podatek, da sta vsem televizijskih hišam po svetu, ki so predvajale posnetek intervjuja, zabičala, da morajo predvajati cel intervju, ne zgolj nekaj odsekov in da v intervju ne smejo uredniško posegati. Prepoved urejanja velja tudi za reklame, s katerimi so najavljali intervju. 

Reuters

Tretja zahteva, ki sta jo postavila televizijskim hišam, je bila, da ne smejo urejati ničesar, kar je vsaj približno povezano z intervjujem, niti sinopsis za televizijske vodiče in najave. Četrto pravilo televizijcem veleva, da za promocijo intervjuja uporabljajo samo predhodno odobrene in posredovane fotografije. Gledanost škandaloznega intervjuja je seveda bila velika, saj je njunemu tarnanju o tem, kako težko jima je bilo na najbogatejšem evropskem dvoru, prisluhnilo kar 17,1 milijona Američanov.

Reuters

Intervju je predvajala televizija CBS. Šlo je za njun prvi skupni veliki intervju po selitvi v ZDA, potem ko sta se odločila odmakniti od kraljevih dolžnosti. Meghan je spregovorila tudi o samomorilskih mislih med nosečnostjo, Harry pa je dodal, da ga je njegov oče Charles izdal. Meghan je povedala tudi, da naj bi člane kraljeve družine pred porodom zelo skrbela barva kože sina Archieja in da je palača močno omejila varovanje otroka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta