(VIDEO) Princ Harry v zelo čudnem intervjuju razkril, zakaj je v resnici zapustil kraljevo družino

D.Ži
26.02.2021 11:37
Med čajanko na turističnem avtobusu je najbolj razvpiti princ na svetu z Jamesom Cordenom kramljal o svojem novem življenju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princ Harry pravi, da se je od kraljevski dolžnosti umaknil, ker so bili britanski mediji do njega naravnost strupeni in so uničevali njegovo duševno zdravje. Ubežniški princ, ki danes živi v prestižnem Montecitu ob Los Angelesu, se je v oddaji Late Night Show odprl Jamesu Cordenu.

Profimedia

Voditelj in mlajši od sinov princese Diane sta se v nadstropnem turističnem avtobusu vozila po Los Angelesu, Harry pa je priljubljenemu voditelju med drugim pojasnil tudi, zakaj se je odločil za tako radikalen umik od plemiškega življenja.

"Nisem odšel. Moral sem narediti to, kar bi naredil vsak mož in oče - družino sem moral preseliti sem," je dejal. "Nikoli se nismo oddaljili in, kar se mene tiče, nikoli ne bom zares odšel," je dodal in se nato dotaknil svojega kompleksnega odnosa s tabloidi. Pravi, da mu je ljubše gledati, kako njegovo družino prikazujejo v Netflixovi seriji The Crown, saj si tam vsaj ne domišljajo, da delajo novice. Všeč mu je, da ga v seriji upodablja igralec Damian Lewis

Med vožnjo sta Harry in James popila tudi popoldanski čaj, Harry pa je razril, da je že na drugem zmenku vedel, da je Meghan  tista prava, pa tudi, da je kraljica Elizabeta njegovemu sinu Archieju za božič kupila aparat za vaflje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta