Vojvodinja Meghan naj bi poniževala, šikanirala in v jok spravljala osebje v svoji prejšnji rezidenci

D.Ži
04.03.2021 09:25
Par, ki si tako zelo želi zasebnosti, zadnje čase daje odmevne intervjuje kot po tekočem traku in tarna, kako ju mediji nikakor ne pustijo pri miru.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni daleč nazaj, kar sta Harry in Meghan jokala in tarnala, kako zelo si želita zasebnosti in da bi ju mediji končno pustili pri miru. No, javnost je te dni malce zmedena, glede na to, da je pred kratkim on dal zelo razposajen intervju Jamesu Cordenu, med katerim se je puzal po blatu in govoril, da ga tišči lulati, zdaj pa zelo odmeva novica, da bosta susseška zakonca svoj veliki ameriški intervju dala Oprah Winfrey, za katero je znano, da ima največjo gledanost od vseh. 

Profimedia

Ob neštetih komentarjih, da je iz članov kraljeve družine nastala le hollywoodske pozornosti lačna dvojica, se vojvodinja sooča tudi z očitki, da je v svojem nekdanjem domovanju, Kensingtonski palači, zelo grdo ravnala z osebjem. Informacija sicer ni prav nova, saj se je že pred meseci pisalo, da naj bi prav to bil vzrok spora z mnogo bolj prizemljeno in humano svakinjo Kate, s katero je nekaj časa bivala pod isto streho. 

Bivša igralka naj bi osebje v palači večkrat s svojimi zahtevami in snobovskim obnašanjem spravila celo v jok. Zakonca sta v Kensingtonski palači živela po poroki leta 2018. Več članov osebja naj bi zaradi njenega odnosa dalo odpoved, saj niso bili pripravljeni prenašati takšnega poniževanja, čustvenega izsiljevanja in manipulacij.

Profimedia

Nekdanji asistent para, Jason Knauf, je obnašanje prijavil oktobra 2018, da bi zaščitil osebje. "Zelo sem zaskrbljen, saj je vojvodinji z nadlegovanjem uspelo doseči, da sta dva asistenta dala odpoved v enem letu. Kako se je obnašala do osebe X, je bilo nesprejemljivo," je pisalo v poročilu. "Vojvodinja ima vedno nekoga na piki. Osebo Y konstantno nadleguje in skušala je omajati njeno samozavest. Dobivali smo prijavo za prijavo o tem, kako se znaša nad osebo Y. Zaskrbljen sem, da v zvezi s tem ne bodo ukrepali," je dejal.  "Starejši člani gospodinjstva so vedeli, da osebje nadleguje, žrtve pa so bile predvsem mlade ženske. Organizacija pa je ščitila predvsem Meghan Markle. Vsi možje v sivih oblekah, ki jih je Meghan prav tako sovražila, imajo veliko na svoji vesti, saj za ljudi niso storili prav ničesar," je za britanske medije dejal neimenovan sogovornik iz palače. 

Meghan zdaj trdi, da nič od očitanega ne drži in da gre le za scenarij, s katerim jo želi britanski dvor očrniti pred objavo velikega intervjuja z Oprah.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta