Nekdanja sodelavka razkriva: "Melania je prav takšna kot Donald, to sem se morala naučiti na težek način"

D.Ži
05.02.2021 10:52
Da Melania odšteva minute do odhoda iz Bele hiše, so pisali mediji po vsem svetu, ko je Donald Trump na volitvah izgubil proti Bidnu. Nekanja sodelavka Melanie Trump Stephanie Wolkoff pa zdaj trdi, da Slovenka zelo dobro ve, s kom je poročena in da o ločitvi ne razmišlja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Donald J. Trump in Melania Trump sta danes zjutraj po lokalnem času zapustila Belo hišo
EPA

"Mislila sem, da je Melania drugačna od ostalih. Pa ni, a verjela sem ji, tako kot so ljudje verjeli Donaldu, ki jim je govoril vedno iste reči. Morala sem se na težji način naučiti, da je tudi ona Trumpova," pravi Stephanie Wolkoff, nekdanja sodelavka bivše ameriške prve dame, ki pravi, da odnos med zakoncema Trump ni tako hladen, kot se je govorilo vsa ta leta. 

Epa

"Med njima obstajata razumevanje in skupni način gledanja na stvari. Verjamem, da je to njun način izkazovanja naklonjenosti in pristnosti, tako drug drugemu sporočata, da sta čudovita in krasna. Nekoč sem bila z njo v avtomobilu, s katerim smo se vračali iz Washingtona v New York, Donald pa je je bil na nekam srečanju. Ona je vedno bila prva, ki jo je poklical, kjer koli se je že nahajal. In najprej je vprašal za njeno mnenje o svoji javni podobi. Kot da si je želel njene odobritve. Tega se takrat nisem zavedala, a ko vidite njun očesni stik, ta pove vse," še pravi nekdanja sodelavka Sevničanke.

Reuters

Za konec je razkrila še, da Donald in Melania o vseh težavah razpravljata na kulturen, miren način in da dobro poznata svoje življenjske cilje. "O vsem govorita odprto, a strateško. Ni kričanja, vreščanja, udarcev. Vsaj jaz nisem bila priča temu. V njunem odnosu za vse obstaja strategija. Ni samo prehodni zakon, to je zakon, v katerem je vse načrtovano. Poznata smisel in namen vsega, kar počneta. Morda je temu težko verjeti, a tako je," je sklenila Wolkoffova, njene besede pa je povzel Yahoo News

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta