Po razhodu bivša izbranka Bradleyja Cooperja spregovorila o ljubezni

Saša Britovšek Saša Britovšek
17.07.2019 09:48

Z zlomljenim srcem še vedno verjame v ljubezen in zakonsko zvezo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bradley Cooper in Irina Shayk na letošnji podelitvi oskarjev.
Profimedia

Pred mesecem dni je bilo jasno, kar se je napovedovalo že nekaj časa. 44-letni igralec Bradley Cooper in enajst let mlajša ruska manekenka Irina Shayk sta se razšla. Zakaj je zveza, ki je trajala štiri leta, razpadla, nihče od njiju še ni spregovoril, a javnost je opazila, da se je začela krhati, ko je Bradley sodeloval na filmskem projektu z Lady Gaga. Par ni bil poročen, sta pa pred dvema letoma dobila hčerko Leo De Seine. 
V zadnji številki ameriške izdaje znane ženske revije Harpers Bazar pa je Irina malce odstranila zaveso zasebnosti in spregovorila o svojem pogledu na zakonsko zvezo, zdaj ko ima za seboj težavno obdobje in jasno, zlomljeno srce. Poudarila je, da še vedno verjame v zakonsko zvezo in v pravo ljubezen. 
"Ali verjamem v zakon? Da, seveda. Nisem oseba, ki bi bila proti temu," je odgovorila na vprašanje revije Harpers Bazar in dala slutiti, da je bil Bradley tisti, ki se ni želel poročiti. Povedala je tudi, da je trenutno zanjo najbolj pomembno, da je dobra mati svoji hčerki. O skrbništvu zanjo pa se z igralcem menda še nista dogovorila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta