Ponesrečena lepotna operacija? O stanju princese Charlène krožijo vse bolj čudne teorije

D.Ži
15.12.2021 09:21

Žena monaškega kneza se zdravi na skrivni lokaciji. Ker dvor kart ne položi na mizo, si ljudje njeno skrivnostno odsotnost razlagajo po svoje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V začetku novembra se je 43-letna princesa Charlène vrnila iz Južne Afrike k možu Albertu v Monako. Kot uradni razlog za njeno takratno večmesečno odsotnost na dvoru navajajo hude zaplete po zahtevni otarinolaringološki operaciji, po kateri ni smela na letalo, po vrnitvi pa je morala zaradi psihične in fizične izčrpanosti na terapijo – na skrivno lokacijo.

Od takrat so ugibanja o njenem stanju vse bolj bizarna. Teorije se kar vrstijo. To so tri najbolj nenavadne. 

Teorija 1: Spodletela lepotna operacija v Dubaju

Španska kraljeva strokovnjakinja Pilar Eyre v svojem blogu Lecturas piše, da Charlène v resnici okreva po neuspeli lepotni operaciji. Slednjo naj bi izvedli v Dubaju, princesin obraz naj bi zaradi kirurgove nespretnosti bil precej iznakažen, zato se v Monaku ni pokazala brez zaščitne maske. Princ Albert je že konec novembra za Paris Match zatrdil: "Nobenih lepotnih posegov ni bilo!" Gre sicer za le delno resnico, saj je povsem jasno, da si je princesa v zadnjih letih omislila kar nekaj pomlajevanja z botoksom in polnili.

Teorija 2: Prehranjevalne težave

Po poročanju ameriškega tračarskega portala Page Six naj bi Charlène skozi mesece izgubila vsaj polovico telesne teže, kar se zdi malo verjetno, saj je že prej tehtala zgolj 63 kilogramov. Zaradi neprijetne operacije v ustih je sicer res lahko uživala zgolj tekočo hrano, kar je potrdila tudi njena svakinja Chantell Wittstock.

Profimedia

Teorija 3: Duševne težave

Ali se Charlène zdravi zaradi depresije ali izgorelosti? Da naj bi bila povsem izčrpana, je potrdil tudi princesin mož. Za revijo People je dejal: "Bila je preobremenjena - s službenimi dolžnostmi, življenjem na splošno in celo družinskim življenjem." Charlènino zdravljenje naj bi trajalo še več tednov, ni jasno, ali se bo za praznike vrnila domov.

Rojstni dan svojih dvojčkov je žal zamudila. Voščila jima je preko Instagrama in zapisala, da se zaradi njiju počuti blagoslovljeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta