Kako hudo je s Charlene v resnici? Princ Albert končno spregovoril o ženinem stanju

D.Ži
29.11.2021 11:06

Vse bolj čudno postaja na monaškem dvoru, kjer je zdravstveno stanje shirane in videno utrujene prinčeve žene očitno državna skrivnost številka ena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Že dolgo svet ni tako intenzivno pogledoval proti Monaku kot te dni, ko se je v kneževino po skoraj šestih mesecih življenja v svoji južnoafriški domovini vrnila princesa Charlene. Zaradi zapletene operacije in dolgotrajnega okrevanja po otorinolaringološkem posegu bojda ni smela na letalo, izgubila je tudi veliko telesne teže. Govorice o tem, kaj je s princeso v resnici narobe, so se razplamtele in slišati je vse mogoče. Od tega, da naj bi bila hudo bolna, do tega, da ji v Monaku preprosto ni več za živeti, da ima ruskega ljubimca, ki je milijarder, in še kaj. Ko so nekateri mediji namignili, da naj bi zdravstveno stanje vidno shirane in utrujene princese bilo bistveno slabše, kot nam je knežji dvor pripravljen priznati, se je oglasil princ Albert. 

Profimedia

Nenadno poslabšanje njenega stanja je pojasnil tako: "Bila je preobremenjena s službenimi dolžnostmi, življenjem nasploh in celo družinskim življenjem." Malce nenavadne besede, glede na to, da je princesa šest mesecev živela ločeno od družine in kakršnih koli resnejših obveznosti, razen da je v Južni Afriki z novo pričesko pozirala za kampanjo za ohranitev nosorogov, ni imela. 

Profimedia

Princ trdi, da je z njegovo ženo manj slabo, kot prikazujejo nekateri mediji. V francoskem časopisu Paris Match je Albert dejal: "Princesa ne trpi za resno ali neozdravljivo boleznijo." Neimenovan, a bojda dobro obveščen vir je nedavno za Page Six povedal nekaj povsem drugega: "Charlene je skoraj umrla v Južni Afriki. Zaradi vseh operacij se je lahko šest mesecev hranila le po slamici in izgubila polovico telesne teže."

Profimedia

Kje se Charlene trenutno zdravi, je strogo varovana skrivnost, menda pa gre za luksuzno zasebno kliniko v švicarskih Alpah. Postelja tam stane okoli 42.000 evrov na teden. Med drugim tam zdravijo tudi odvisnost od drog, depresijo, motnje hranjenja in izčrpanost. Princ o svoji ženi pravi tako: "Slabo je spala in skoraj ni jedla. Fizično in psihično je izčrpana. Ne gre za covid ali rak, njeno stanje tudi ni povezano z najinim odnosom," je dejal princ Albert, ki trdi, da njun zakon ni ogrožen. Na govorice o tem, da naj bi njegovi domnevni skoki čez plot bili eden od razlogov, zakaj je princesa marca sploh odpotovala v Južno Afriko, pa se ni odzval. Monaška drama se tako nadaljuje. 

Policija je septembra 2012 območje zločinov takoj blokirala.  

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta