(FOTO) Shirana in utrujena: Bo princesa Charlene po vrnitvi v Monako poskušala rešiti svoj zakon?

D.Ži
12.11.2021 08:20

Potovanje, ki se ga, če verjamemo govoricam, ni prav zelo veselila, saj naj bi se v palači počutila kot v kačjem gnezdu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Doma je, pa je tudi res? Mediji po svetu so ta teden poročali, da se je po neskončnih šestih mesecih iz svoje južnoafriške domovine v Monako vrnila 43-letna princesa Charlene. Nekaj je moralo biti zelo narobe, saj tako koščena, utrujena in za kakšno leto ali dve postarana ni bila še nikoli. Hudo vnetje na področju ušes, nosa in grla naj bi jo zadržalo tam in zapletena operacija, po kateri ni smela na letalo.

Profimedia

Takšna je vsaj uradna razlaga, tisti, ki dvomijo v srečo njenega zakona, pa že ves čas trdijo, da si je Charlene zgolj želela stran od knežjega dvora, ki zaradi domnevno spletkarskih sester princa Alberta velja za pravo kačje gnezdo. Pa tudi njena ljubezen do moža naj bi bila zelo mlačna. Nepozaben ostaja njen kisel, s solzami oblit obraz na poročni dan. Ker so nekateri že razglašali, da je njun zakon povsem razpadel, sta Albert in Charlene v zadnjih tednih poskušala situacijo piarovsko sanirati.

Profimedia

On je končno sedel na letalo proti Južni Afriki, kjer sta nato posnela nekaj že skoraj pretirano idiličnih zakonskih fotografij. Predstava za javnost ali resnična naklonjenost? Odgovor poznata sama. V Charlenini vrnitvi mnogi vidijo tudi poskus reševanja zakona, a napovedujejo, da naslednja drama zagotovo ni daleč. 

Profimedia

V ponedeljek je prestala deseturni let, nato je ob 8.42 s psom izstopila iz zasebnega falcona v Nici. Knežja družina 23 metrov dolgo letalo uporablja od leta 2013. Letalo lahko preleti 11.000 kilometrov brez vmesnega postanka. Njeno vrnitev v Monako so prestavili neštetokrat, saj naj bi njeno zdravstveno stanje bilo preslabo.

Profimedia

Govorice, da je njen zakon v ruševinah, niso potihnile nikoli. Po pristanku v Nici se je kneginja vkrcala še na helikopter in po desetminutnem letu pristala pred palačo. Policija je območje okoli mesta pristanka zaprla, zaskrbljenosti je bilo kar nekaj, tudi ko je postalo jasno, kako krhko in utrujeno je videti nekdaj žareča kneginja.

Profimedia

Kaj se bo z njenim zakonom dogajalo v bodoče, je v tem trenutku težko napovedati. Pesimisti so prepričani, da je ločitev neizbežna. Novo fotografijo družinske idile je medtem že objavila.


{instagram_api}{/instagram_api}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta