Kdo je najbolj žalostna princesa na svetu? Prijatelji razkrili pravi obraz Charlene, ki naj bi imela afero

D.Ži
03.12.2021 10:46

Krhka žena princa Alberta je spet izginila iz javnosti. Oglasili so se njeni zavezniki, ki pravijo, da prave moči v njej sploh ne poznamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj


 

Profimedia

Princesa Charlene je še vedno vroča tema svetovnih tabloidov, pa tudi raznih teorij o tem, kaj se z njo v resnici dogaja. Ker se govorice o kronično nenasmejani in nesrečni ženi monaškega princa Alberta kopičijo, se je zdaj oglasilo nekaj njenih prijateljev in se ji postavilo v bran. Revija Tatler bo januarsko številko posvetila princesi, ki je bila zaradi slabega zdravja več mesecev v Južni Afriki, trenutno pa se zdravi na strogo varovani in skriti lokaciji. Neuradno naj bi okrevala na neki elitni švicarski kliniki. Življenje 43-letne Charlene je očitno bolj dramatično kot scenariji telenovel.

Profimedia

Prijatelji, ki ne želijo biti imenovani, pravijo, da je bila nekdanja južnoafriška plavalka vedno zelo ambiciozna in nikogar, ki jo pozna, ne preseneča, da je nastopila na olimpijskih igrah, piše Daily Mail. Trudila se je biti najboljša v svojem športu, prijatelji pa pravijo, da mnogi podcenjujejo moč, ki jo skriva v sebi.

Poudarjajo, da so članki o njeni naivnosti čista neumnost. "Niti za trenutek nisem pomislil, da ni vedela, v kaj se spušča, ko se je poročila z monaškim princem," trdi eden od prijateljev. Dodaja, da je bila Charlene že od nekdaj predana tistemu, kar ljubi, in že od malega je rada plavala. Medtem ko so se drugi otroci igrali, je pridno trenirala, dokler ni dosegla rezultata, ki je bil zanjo zadovoljiv.

Reuters

Odkar se je po dolgih mesecih v Južni Afriki vrnila domov, je slišati, da naj bi njeno zdravstveno stanje bilo slabše, kot smo mislili. "Princesa Charlene je v Južni Afriki skoraj umrla, potem ko je prestala številne operacije in močno shujšala," so pred dnevi za Page Six povedali viri iz njenega kroga. V Afriki naj bi prestala zahteven otarinolaringološki poseg, ki se je močno zapletel. 

Zaskrbljenost zaradi princesinega nenadnega hujšanja se je znova razplamtela, potem ko je pred kratkim na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je videti opazno shirana in krhka, sledila je objava, da se zaradi splošne utrujenosti 19. novembra umika iz javnosti.

Reuters

Princ Albert je takrat za revijo People povedal, da so jo sprejeli v bolnišnico zunaj Monaka, potem ko je postalo jasno, da njeno stanje ni dobro in da gre za posledico več dejavnikov zasebne narave, ki pa naj ne bi bili vezani na njuno zakonsko življenje. 

"Očitno je bila izčrpana, fizično in čustveno. Bila je preobremenjena in ni bila kos službenim dolžnostim, življenju nasploh in celo družinskemu življenju. To je bil vsekakor dejavnik, a na tem mestu raje ne bi komentiral ničesar več," je dejal princ.

Profimedia

Med njenim bivanjem v Južni Afriki se je nenehno govorilo o težavah v njunem zakonu in mnogi so dvomili, da se bo vrnila k njemu. On je te govorice vztrajno in ostro zanikal, te dni pa se govori, da naj bi princesa bila že kar preveč naklonjena ruskem milijarderju Vladimirju Doroninu, ki je znan tudi kot nekdanji zaročenec manekenke Naomi Campbell.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta