Robbie Williams 20-letnika spodbujal k jemanju drog in razjezil oboževalce

A.L.
26.01.2019 11:31

Mnogim se njegove besede zdijo neprimerne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanski mediji poročajo o škandalu, v katerega je vpleten pevski zvezdnik Robbie Williams. Glasbenik je 20-letna oboževalca podrobno seznanil o uživanju drog in jima svetoval, naj jih jemljeta sedaj, ko sta še mlada. Posnetek, kjer Williams z oboževalcema razpravlja o uživanju drog, je zaokrožil tudi po Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsz-AP2j7gU/{/instagram}
Pevec, sicer očka treh otrok, je znan po burni preteklosti, v kateri je imel veliko težav z drogami. Odvisnosti se je sicer ozdravil že pred leti, tokrat pa se je znašel v vlogi "svetovalca". Eden od sodelujočih v nedavnem pogovoru o drogah je Williamsa vprašal, ali jih jemlje še danes. "Že dolgo, dolgo časa ne. Star sem 44 in ko si enkrat star toliko, srce ne prenese več tega sranja. Imam otroke," je povedal.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BssVw-zFlZy/{/instagram}
Takrat je pevec sogovornika vprašal, koliko sta stara. Odgovorila sta, da 20. "Dvajset? To je dobro, kar nadaljujta. Vem, da je smešno, ampak ali jemljeta steroide, spid ali kadita travo? Kar nadaljujta, zabavajta se in si vse zapišita, da bosta nekoč imela spomine," je dejal pevec.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BstEeLRl3nt/{/instagram}
Oboževalca sta pevcu povedala, da sta, preden sta se zapletla v pogovor s priljubljenim pevcem, pila rum. Takrat je Williams pojasnil, katere droge gredo najbolje s katero vrsto alkohola. "Rum je super, viski je čuden."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrZ2JCfljkw/{/instagram}
Britanski pevec je že v preteklosti povedal, da je bil pod vplivom drog tudi v času, ko je spoznal sedanjo ženo Aydo Field.
Z nasveti, ki jih je Robbie Williams pred dnevi dajal mladima oboževalcema, je sprožil precej kritik, številni njegove neprimerne nasvete obsojajo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bqaq4Q5Fcpu/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta