Ronaldo v klubu uvedel nov jedilnik in njegovim ogorčenim soigralcem se obrača želodec

28.09.2021 09:00
Zvezdnik kluba Manchester United sili v zdravo portugalsko kulinariko, a polenovka in hobotnica nista po okusu vseh.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Cristiano Ronaldo je v treningcentru Carrington uvedel nov jedilnik, piše The Sun. Njegovi soigralci se tako dokončno poslavljajo od ogljikovih hidratov, sokov in sladkarij. Portugalski nogometni zvezdnik naj bi jedilnik povsem prikrojil svojemu okusu, kar je razjezilo nekatere njegove soigralce v klubu Manchester United. Ronaldo obožuje polenovko, bakalar, ki velja za tradicionalno portugalsko jed.

epa

Prav ta ribja specialiteta naj bi predstavljala srž težave, saj je veliko soigralcev ne mara. V klubu naj bi bilo slišati veliko negodovanja in zgražanja nad tem, da je Ronaldo postal strokovnjak za zdravo prehrano. 

Reuters

"Ronaldo obožuje tudi hobotnice, ostali v klubu pa niti ne. Odvisen je od beljakovin in avokada, zato mu kuharji poskušajo ugoditi, ostali nogometaši pa so razočarani. Od njih je zahteval, da se odpovejo pudingu, ki ga tradicionalno jejo po petkovem kosilu," je neimenovani vir iz slačilnice povedal za The Sun. Ronaldo je v klub Manchester United iz Juventusa presedlal letos. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta