Ronaldo se je z družino po enem tednu izselil iz nove vile. Ne boste verjeli, kaj ga je motilo

17.09.2021 09:05
Portugalski nogometni zvezdnik je svojo ljubezen do podeželskega načina življenja očitno precenil.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je nedavno podpisal pogodbo s klubom Manchester United. Z družino je našel vilo, v kateri si je nameraval na novo urediti življenje, a se je zgodba končala že po tednu dni. Družina se je vmes že preselila v drugo hišo. Razlog je precej banalen. Ronaldo se je s partnerico Georgino Rodriguez in otroki preselil, ker ga je močno motil hrup, ki so ga povzročale bližnje ovce, piše The Sun. Bal naj bi se tudi za varnost družine.

Profimedia

"Čeprav je posestvo prekrasno in se nahaja med številnimi farmami in gozdom, je v bližini preveč ovc, ki so ob jutrih precej glasne. Tukaj je tudi pločnik, s katerega se vidijo glavna vhodna vrata vile. Ronaldo je pravi profesionalec, ki potrebuje kakovosten počitek in okrevanje po tekmah. Zato je sklenil, da je selitev najboljša ideja," pravi vir blizu njegove družine. 

Profimedia

Njihov novi dom ima bazen, zasebno kinodvorano in garažo, v kateri je prostora za štiri avtomobile. Posestvo nadzirajo varnostne kamere, tudi električna vhodna vrata so pod nenehnim nadzorom. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta